Gedragstraining

Een ideale combinatie van beweging en motivatie. Ga met veel zelfvertrouwen de toekomst in en geniet van de weg richting jouw doel. 

Je hoeft niet precies te weten wat je nodig hebt. Je lichaam vertelt jouw verhaal, dat gaat helemaal vanzelf. In de training leer je jouw lichaam om dingen anders te doen, door het te doen. Het is soms confronterend en misschien vind je het spannend. Dat mag! Juist daarom is het superbelangrijk dat je een trainer kiest waar je een klik mee hebt. 

Ik kan me voorstellen dat het woord gedragstraining al wat bij je oproept. Misschien denk je zelfs dat er iets mis is met jou, als je dat nodig hebt. Zo zie ik het niet. Jij hebt in jouw leven dingen geleerd, en zo ontstaan er patronen in gedrag. Dit gebeurt bij iedereen. Vaak heb je niet eens in de gaten hoe je reageert op jouw omgeving en waarom je dat zo doet.

De training maakt die patronen zichtbaar, voor jou. Met deze inzichten kun je zelf andere keuzes maken. Ook dat leer je in de training. De trainer is er om je daarbij te helpen. Zonder oordeel, zonder diagnoses.

Deze methode is geschikt voor kinderen en volwassenen. Meld je aan, als je hier interesse in hebt.

Meer weten? Neem contact met ons op.