Rite of the womb – ritueel voor de baarmoeder

Home » Workshops » Rite of the womb – ritueel voor de baarmoeder

The Womb is not a place to store fear and pain.
The Womb is a place to create and give birth to life.
 
De baarmoeder is geen plek om angst en pijn in te verzamelen,
de baarmoeder is een plek van creatie en geboorte van leven.

De Rite of the Womb (ritueel voor de baarmoeder) is een cadeautje om jouw vrouw-zijn te vieren. Het laat je herboren worden in je eigen vrouwelijke kracht. Je eigenwaarde en zelfvertrouwen gaan weer stromen. Deze kan door alle vrouwen ontvangen worden; jong en ouder, met of zonder baarmoeder, het maakt ook niet uit of je wel of geen kinderen en of je wel of niet (meer) menstrueert.​

De Rite of the Womb is de 13e rite van Munay-Ki. Het is een zegen voor de baarmoeder, een mooi cadeau aan jezelf. Dit vrouwenritueel uit het amazonegebied wordt al heel lang van vrouw op vrouw doorgegeven en is erg krachtig.

Als je de rite hebt ontvangen mag je deze ook doorgeven aan andere vrouwen, zodat zoveel mogelijk vrouwen deze kunnen ontvangen.
De rite kan door alle vrouwen ontvangen worden; jong en ouder, met of zonder baarmoeder, het maakt ook niet uit of je wel of geen kinderen en of je wel of niet (meer) menstrueert.​

Aanmelden

Om je aan te melden stuur je een mail naar rebekka@totemkracht.nl of vul onderstaand formulier in. Je ontvangt dan binnenkort een e-mail ter bevestiging met alle informatie.

Helmond

20 januari 2023

19:30u - 22:00u

€ 45

Meer over Rite of the womb – ritueel voor de baarmoeder te weten komen? Neem contact met ons op.