Yes, ik heb een oordeel!

Mag jij oordelen van jezelf of veroordeel je dat (onbewust)? Door te streven naar niet oordelen kun je het jezelf behoorlijk lastig maken. Onderzoeken van je oordelen kan helpen om weer in verbinding te komen met jezelf en de ander. Verbindende communicatie brengt zo ontzettend veel helderheid en ruimte. Ik blijf me erover verwonderen, en wil dit dolgraag delen met anderen.

Tijdens deze workshop maak je kennis met deze verbindende manier van communiceren. Ontdek wat er achter jouw oordelen zit en hoe je in verbinding blijft met jezelf.

Dit is de tweede workshop uit een serie van drie. Elke avond is apart te volgen. De onderwerpen vullen elkaar aan.

Ervaring met verbindende communicatie is niet nodig. Je hoeft het boek Geweldloze Communicatie van Marshall B. Rosenberg niet te hebben gelezen om mee te doen. Het mag natuurlijk wel, ik vond het erg inspirerend. Of een ander inspirerend boek: Gelijk hebben of gelukkig zijn. Er is ook veel materiaal (o.a. van Marshall) te vinden op Youtube, zoals deze workshop in San Francisco met Nederlandse ondertiteling. Ook zonder al deze voorkennis ben je van harte welkom! Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten.

Wanneer26 oktober 2023 van 19:30u tot 22:00u
WaarDe verbindende factor (Nuenen)
Prijs€ 45
TicketsBestellen

Meer weten? Neem contact met ons op.