Verbinden met een verzoek

Wat doe je als je weet waar jij behoefte aan hebt? De laatste stap in het model is het verzoek, dit kan een verzoek zijn aan jezelf of aan een ander. Een verzoek aan jezelf helpt je de verbinding met jezelf te herstellen. Verbindende communicatie brengt zo ontzettend veel helderheid en ruimte. Ik blijf me erover verwonderen, en wil dit dolgraag delen met anderen.

Tijdens deze workshop maak je kennis met deze verbindende manier van communiceren. We oefenen met verzoeken en onderzoeken het verschil tussen verzoeken en eisen.

Dit is de laatste workshop uit een serie van drie. Elke avond is apart te volgen. De onderwerpen vullen elkaar aan.

Ervaring met verbindende communicatie is niet nodig. Je hoeft het boek Geweldloze Communicatie van Marshall B. Rosenberg niet te hebben gelezen om mee te doen. Het mag natuurlijk wel, ik vond het erg inspirerend. Of een ander inspirerend boek: Gelijk hebben of gelukkig zijn. Er is ook veel materiaal (o.a. van Marshall) te vinden op Youtube, zoals deze workshop in San Francisco met Nederlandse ondertiteling. Ook zonder al deze voorkennis ben je van harte welkom! Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten.

Wanneer23 november 2023 van 19:30u tot 22:00u
WaarDe verbindende factor (Nuenen)
Prijs€ 45
TicketsBestellen

Meer weten? Neem contact met ons op.