Een open gesprek met jezelf

Wanneer raken woorden jou? Dat hangt ervan af wie het zegt, wanneer en hoe, maar minstens zo belangrijk is waar jij zelf op dat moment behoefte aan hebt en wat jij van de ander verwacht. Je maakt in een middag kennis met een verbindende manier van communiceren. Ontdek wat er achter jouw gevoelens zit en hoe je in verbinding blijft met jezelf.

Verbindende communicatie brengt zo ontzettend veel helderheid en ruimte. Ik blijf me erover verwonderen, en wil dit dolgraag delen met anderen. Misschien kun je conflicten of misverstanden zien als een signaal. Een seintje dat er aandacht nodig is voor wat er speelt.

Ervaring met verbindende communicatie is niet nodig, we beginnen bij het begin. Je hoeft het boek Geweldloze Communicatie van Marshall B. Rosenberg niet te hebben gelezen om mee te doen, maar het is zeker een aanrader! Of een ander inspirerend boek: Gelijk hebben of gelukkig zijn. Er is ook veel materiaal (o.a. van Marshall) te vinden op Youtube, zoals deze workshop in San Francisco met Nederlandse ondertiteling. Maar ook zonder al deze voorkennis ben je van harte welkom! Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten.

De Verbindende Factor (Nuenen)

7 april 2023

14:00u - 17:00u

€ 55

Meer weten? Neem contact met ons op.