Koen Klerkx

Koen

Hoi, mijn naam is Koen Ashka Klerkx. Ik werk met energie en door mijn heldere afstemming krijg ik gemakkelijk toegang tot informatie over een ander. Dat gebruik ik voor spirituele coaching.

Vaak gaat het over gedeeltes van iemands leven waarin ze vastlopen. Misschien ben je in een vicieuze cirkel terecht gekomen, waar je niet uitkomt. Je wil wel verder, maar weet je niet waar je gedrag of gedachten vandaan komen. Dan kan ik je helpen dat te doorbreken.

Ik maak connectie met je energie en van daaruit kan ik wat jij zegt vergelijken met de energie die ik zie. Ook als je het niet zegt, kan ik al aan je energie voelen wat er speelt. We maken opnieuw connectie tussen jouw energie en waar je naartoe wil. Tijdens de coaching maak ik ook gebruik van reading en healing, als jou dat in je proces helpt. Deze sessies zijn ook los te boeken.

Je kunt me vragen voor energetische huisreinigingen. Verder geef ik guided meditation sessies, dit kan ook 1-op-1. Daarnaast kun je een meditatiecursus bij me volgen. In deze cursus leer je jezelf steeds beter kennen tijdens de meditatie en meer met je eigen energie te verbinden.

We beginnen altijd met een intake, om voor allebei te kijken of er een klik is en ik iets voor jou kan doen. Deze intake duurt 1 tot 1,5 uur en kost € 80.

Ik hoor graag van je!

Contactgegevens

Telefoonnummer: 06 30 233 457

Contactformulier