Access bars

Deze behandeling ruimt de spanning van gedachten, overtuigingen, emoties, oordelen en standpunten op. Je kunt het vergelijken met het opruimen van de harde schijf van je computer. 

De BARS (Engelse woord voor staven) zijn energiebanen op en in het hoofd. De 32 punten op je hoofd worden zacht aangeraakt, waardoor de banen tussen de punten gaan stromen en de elektrische lading (vastzittende energie) kan worden losgelaten.

De Access Bars punten op je hoofd

Op Youtube vind je een filmpje over het wetenschappelijk onderzoek naar Access Bars.

Mensen ervaren na afloop van een Bars sessie meer ruimte in hun hoofd, alsof er is schoongemaakt. Ze merken dat ze minder last hebben van: stress, piekeren, depressie, pijn, slecht slapen, faalangst, hooggevoeligheid, lichamelijke klachten, vermoeidheid, migraine. Het is een behandeling waarvan je heerlijk ontspannen raakt. Dat kun je tijdens of na de behandeling merken. De veranderingen die zowel mentaal als fysiek kunnen zijn, zijn het sterkst waarneembaar na 3 á 4 weken.

Behandeling

Tijdens de behandeling lig je aangekleed op een massagetafel of in een stoel. Terwijl de punten op je hoofd zacht aan worden geraakt lig je heerlijk ontspannen. Wil je liever praten, dan is dat ook helemaal goed. Voor de behandeling maakt dit niets uit.

Kosten

Een behandeling duurt 60 tot 90 minuten en kost € 80,-.

Aanmelden

Neem contact op voor een Access Bars behandeling.

Meer weten? Neem contact met ons op.