EQfit gedragstraining

Home » Inzicht » EQfit gedragstraining

Een ideale combinatie van beweging, motivatie en personalisatie. Ga met veel zelfvertrouwen de toekomst in en geniet van de weg richting jouw doel. 

Rebekka is EQfit Kidss gedragstrainer in opleiding. ‘Het mooie van EQfit vind ik dat je niet eens precies hoeft te weten wat je nodig hebt. Je lichaam vertelt jouw verhaal, dat gaat helemaal vanzelf. In de training leer je jouw lichaam om dingen anders te doen, door het te doen.’

Het is soms confronterend en misschien vind je het spannend. Dat mag! Juist daarom is het superbelangrijk dat je een trainer kiest waar je een klik mee hebt. Op de website van EQfit kidss vind je alle trainers en ook meer uitleg over het effect van deze training. Hier kun je ook een training aanvragen.

Rebekka: ‘Ik kan me voorstellen dat het woord gedragstraining al wat bij je oproept. Misschien denk je zelfs dat er iets mis is met jou, als je dat nodig hebt. Zo zie ik het niet. Jij hebt in jouw leven dingen geleerd, en zo ontstaan er patronen in gedrag. Dit gebeurt bij iedereen. Vaak heb je niet eens in de gaten hoe je reageert op jouw omgeving en waarom je dat zo doet.’

De EQfit training maakt die patronen zichtbaar, voor jou. Met deze inzichten kun je zelf andere keuzes maken. Ook dat leer je in de training. De trainer is er om je daarbij te helpen. Zonder oordeel, zonder diagnoses.

Deze methode is geschikt voor kinderen en volwassenen. Rebekka geeft op dit moment enkele gratis trainingen, als oefening voor haar opleiding tot gedragstrainer. Meld je aan, als je hier interesse in hebt.

Meer over EQfit gedragstraining te weten komen? Neem contact met ons op.